Haarextensies – Hairweaving – Haarverlenging

Over ons

Luth Bosschem startte in 1983 na een job als direktiesekretaresse en vervolgens opleiding esthetiek haar eigen instituut in Aalst, Liénartstraat. Stilaan breidde ze haar aktiviteiten uit gebaseerd op de noden van de toenmalige klanten.

Na zowat uniek te zijn in België met haar kunstnagels startte ze het elektrisch epileren, wat al gauw heel populair werd bij de steeds moderner wordende vrouw.

Na de intense commerciële samenwerking met de toenmalig gekende parfumerie Dropa, wou en moest Lei meer uitbreiding nemen in de wereld van wellness en lichaamsverzorging en trok in 1995 naar het Aalsterse Keizersplein 53.

Met merken als Maria Galland en Environ werd voor de Oost-vlaamse beauty-geïnteresseerden al snel duidelijk dat Luth het menens had met haar weg naar op en top professionalisme.

Tal van nieuwe lichaamsbehandelingen, afslankformules en de start van wellness-arrangementen maakten deel uit van de opmars van Lei.

De geregelde waterproblemen stopten geenszins Luth’s drive naar meer en beter, waarna zij in 1995 besloot de mooie patriciërswoning op nr 49 onder haar hoede te nemen.

Een privé sauna, tuinjacuzzi, stoombad en gigantische duo- en triocabines waren de ideale inrichting om hier het mekka van wellnessdagen te laten groeien.

Ook de nieuwste laser-epilaties, permanente make-up en haar lichaams-modellerings computer maken deel uit van het succes waartot zij nu is gegroeid.

Degelijkheid, professionalisme en vriendelijk onthaal vormen het motto van de zaak !